Mina underbara följare:

onsdag 29 september 2010

Jag har fått en DT-plats på.......

..........Kort o Mania!!!
Har nog inte riktigt fattat det än tror jag, men jag ÄR faktiskt en av de nya DT-tjejerna i denna nordiska tävlingsblogg :D :D

Jag är så otroligt glad och lite nervös förstås, håller som bäst på med mitt allra första kort som ska läggas ut på fredag i Kort O Mania-bloggen. Hoppas ni kikar in där då och hakar på tävlingen!

Tills dess kan ni kika på detta *fniss

Kraaaaaaaam Hobbydraken

fredag 10 september 2010

En LO om läskiga kryp och konstiga ting

Jag har hakat på en jätterolig grej inne på My Scrapbook Nook. Varje vardag hela september håller dom "klasser" i scrapbooking, med dessa klasser följer givetvis en uppgift. Jag ska försöka hinna med att "delta" i så många som möjligt, mest för att jag har en hel del LO:s jag måste scrappa :P

Den här 100 alster grejen jag håller på med har verkligen fått mig att kolla över mina saker och även mina foton. Har en låda med 100-tals foton i som är tagna från 2007 och framåt. Dessa har jag tänkt att scrappa någon gång, men ärligt, det kommer aldrig att hända!! Så nu har jag sorterat dom i årtal, vilket tog en vecka eftersom jag fick sortera dom i mappar märkt årtal i datorn oxå. Sen tog det ytterligare en vecka bara att få iordning på bilderna från 2007 och få in dom i album.
Gick igenom mitt scrappade album från vår förlovningsresa -07 och upptäcker att det saknas 7 LO:s för att det ska bli komplett. Det är nu dessa bilder jag plockat ut och ska scrappa först, INNAN jag börjar scrappa mina bröllopsbilder (annars kommer det aldrig bli gjort)

Mycket pladder blev det idag, men HÄR kommer iaf min första av de 7:
En Lo som handlar om alla läskiga kryp och konstiga ting (på Menorca)
En liten närbild på blomman och journalingen.

Kram Hobbydraken

söndag 5 september 2010

2 beställningskort

Jag fick för ca 2v sedan en beställning på ett grattiskort som skulle gå i Shabby chic stil och till en mottagare som gillar rosa och lila. Såhär blev resultatet:
Tjejen som beställt kortet till sin mamma blev supernöjd!
*******
Beställningskort 2 var betydligt klurigare och tog mig faktiskt en hel vecka att göra *rodnar lite*
Kortet skulle ges till ett par (tjej - kille) som slagit ihop sina födelsedagar OCH dom gillar guld. Klurigt värre, men så här blev det iaf:
Kortbasen är ett cardstock i guldmetallic.
Finns även en utdragbar tag och på den står det.....
.......Grattiskramar

Kanske inte passar så bra till killen, men tjejen gillar det förhoppningsvis och beställaren blev glad!

Ha det gott allihopa så ses vi snart igen ;)
Kram Hobbydraken

fredag 3 september 2010

En väggampel och ett skrivbordskort

Oj vilken vecka! Lillkillen har åkt på öroninflammation och mina scrappande planer gick i stöpet. Eftersom det varit som värst för honom på natten och gjort som mest ont då, har han gråtit mycket och hållt mamma vaken. Vilket i sin tur resulterat i en väldigt trött mamma :(
Får hoppas det blir lite scrappande gjort i helgen nu när han äntligen mår lite bättre.

Idag bjuder jag på en väggdekoration:
Bilden blev inte den bästa, för den hänger på ett ganska mörkt ställe i vårt hem. Men jag hoppas ni ska kunna se ändå!
Väggampeln sedd från sidan.

Nästa alster är en skrivbordsdekoration som jag ställt i mitt scraprum:
Inget är mer inspirerande för mig än mina 2 små guldgossar!
Från sidan ser ni hur foten är uppbyggd för att det ska bli en stabil konstruktion :)
*******
Imorgon hoppas jag kunna ladda upp 2 kort jag gjort och få in dem i photoshop. Vår stationära dator fick ju ett elakt virus som inte gick att få bort, så min man har fått formatera om hela datorn och jag har fått nöja mig med den bärbara sen en tid tillbaka nu. Håll tummarna nu att det fungerar med både photoshop och att lägga över bilderna från kameran till den här datorn också!

Kram Hobbydraken