Mina underbara följare:

tisdag 29 december 2009

Familje almanacka med BIA

Godafton! Detta kommer bli ett lååååångt inlägg så jag tänkte fatta mig kort och låta bilderna tala sitt eget språk :)
För er som läst tidigare inlägg vet ni ju att jag haft MYCKET att göra och inte mindre än 2 stora projekt på G till jul. Här kommer det ena, en familjeplanerings almanacka för nästa år till min mamma. Formatet är 2xA4 och ihop bundna med min BIA.
Gjorde ett hål upptill (eller nertill beroende på hur man ser det :D )för att hon enkelt skall kunna byta blad till varje månad. Här kommer alla 12 månader i ordning: (ber om ursäkt för dåliga bilder)
februari har en liten flik att lyfta på och under den gömmer sig min busiga Rickard:
ovan: Här har jag byggt upp en stor blomdekoration med hjälp av en massa stickers.Hoppas ni orkat er igenom alla bilder, kan ju inte hjälpa det är 12 månader på ett år (fniss)
*********
Återkommer förhoppningsvis imorgon med det sista stora projektet.
Är ju en del som ska hinnas göras klart till nyår, som vi firar hemma. Jag skall laga fläskfilé gryta, ordna med ost/frukt bricka och hinna städa innan mina föräldrar och svärföräldrar kommer. Dessutom ska jag och Fredrik ut och äta på asiatisk restaurang imorgon och avsluta med bio, "2012" heter filmen vi skall se.

KramKram!

3 kommentarer:

 1. OMG! Helt underbar almenacka!!! Svårt att hitta en favoritmånad när alla är så vackra, men februari var superfiffig med "luckan" med ett foto under :)

  Gott nytt år!!!

  Kram ica

  SvaraRadera
 2. Hejsan...
  Klart man orkar läsa klart, det är ju helt underbara fotosidor du har gjort. Så härliga foton och så söta de är dina små pojkar. Hoppas du har det bra och att du hade en mysig nyårsafton med de dina.
  Många nyårskramar Eva

  SvaraRadera
 3. ÅÅh vilken fin BIA almanacka!!
  Visst är BIA:n toppen :D
  Kram kram

  SvaraRadera

♥♥♥Thank you for stopping by and take the time to comment♥♥♥