Mina underbara följare:

söndag 11 juli 2010

Mindre än 2 veckor kvar....

OMG!!!! Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills jag gifter mig!
Har gjort en lista med saker vi har kvar att göra och det är 30 punkter på den i skrivande stund.... Känns lite jobbigt att rada upp alla, men här kommer ett litet stickprov.....

Köpa skor till barnen
Grabbarna ska klippa sig
Jag ska klippa och färga håret
Hämta ringar
Manikyr
Skriva ett "vem gör vad" schema
Scrappa placeringskort
scrappa tackkort
Dekorera festlokal
Lägga upp klänningen
Fixa stolsklädsel
mm
mm
mm
mm
Suck, listan ÄR lååååång!

Efter den stora rean på Scrap och Tryck vid midsommar valde jag att ta en liten paus och lämna över det mesta av packningen mm till Marita och Niklas för att se över mina efterhalkade bröllopsbestyr och ha en chans att hinna bli färdig.
När mitt bröllop är över och jag är tillbaka från min bröllopsresa till Tunisien kommer jag åter att finnas till hands på Scrap & Tryck, men fram tills dess har jag ingen möjlighet att varken besvara Era mail eller lägga ut erbjudanden mm
Hoppas ni har förståelse för detta (jag har ju ett vanligt jobb att sköta också och där har jag en vecka kvar att slita på tills semestern börjar) men jag kommer givetvis lägga upp lite alster både här och i inspirationsbloggen när jag får en stund över.
Har ju lite gammalt kvar att visa som tur är ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, varit på Äventyrslandet utanför Götene idag och lekt nästan MER än barnen (asg) Föreställ er mig som ensam vuxen bland 15 barn som springer runt och gräver som galningar och letar efter mynt i sanden eller mig göra MÅNGA tappra försök att ta mig upp på en häst vars rygg är en bra bit högre än mig själv - det fick mig förresten att inse jag blivit gammal och stel. Jaja, både hoppborgen och linbanan klarade jag iaf ;)

Godnatt kramar
Hobbydraken

4 kommentarer:

 1. Ja, det är mycket nu inför bröllopet. Men vi hinner med allt och jag hoppas verkligen dagen blir som ni önskar er! Kul att äventyrslandet var en hit också! :)

  SvaraRadera
 2. Mennn gu ta det lugnt så du inte storknar, och vilken tur att du ska på bröllopsresa så du kan vila upp dig ordentligt efteråt. Hoppas du får ett skönt veckoslut och en härlig början på din semester.
  kram kram
  Eva

  SvaraRadera
 3. Hej igen,
  glömde skriva var jag köpt rosorna. Jag köpte dem hos Hannas Pysselstuga men vet inte om hon har dem i webbutiken, men det är ju bara att kolla.
  hej hej
  Eva

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Nu har jag lagt in din länk till Bloggrundan - http://minbloggrunda.blogspot.com/. Har jobbat mycket och känner att det är skönt med semester. Smitit från solen och gör detta. Själv har jag inte haft tid till något kreativt pyssel alls på flera månader men nu är jag lite sugen. Ha en fortsatt skön sommar.
  Lisbet - articsisters

  SvaraRadera

♥♥♥Thank you for stopping by and take the time to comment♥♥♥