Mina underbara följare:

fredag 10 september 2010

En LO om läskiga kryp och konstiga ting

Jag har hakat på en jätterolig grej inne på My Scrapbook Nook. Varje vardag hela september håller dom "klasser" i scrapbooking, med dessa klasser följer givetvis en uppgift. Jag ska försöka hinna med att "delta" i så många som möjligt, mest för att jag har en hel del LO:s jag måste scrappa :P

Den här 100 alster grejen jag håller på med har verkligen fått mig att kolla över mina saker och även mina foton. Har en låda med 100-tals foton i som är tagna från 2007 och framåt. Dessa har jag tänkt att scrappa någon gång, men ärligt, det kommer aldrig att hända!! Så nu har jag sorterat dom i årtal, vilket tog en vecka eftersom jag fick sortera dom i mappar märkt årtal i datorn oxå. Sen tog det ytterligare en vecka bara att få iordning på bilderna från 2007 och få in dom i album.
Gick igenom mitt scrappade album från vår förlovningsresa -07 och upptäcker att det saknas 7 LO:s för att det ska bli komplett. Det är nu dessa bilder jag plockat ut och ska scrappa först, INNAN jag börjar scrappa mina bröllopsbilder (annars kommer det aldrig bli gjort)

Mycket pladder blev det idag, men HÄR kommer iaf min första av de 7:
En Lo som handlar om alla läskiga kryp och konstiga ting (på Menorca)
En liten närbild på blomman och journalingen.

Kram Hobbydraken

1 kommentar:

  1. ååå hvor den her er bare helt nydelig satt opp, flott pyntet :D

    ps. du har fått mail

    klem fra Linda S. L

    SvaraRadera

♥♥♥Thank you for stopping by and take the time to comment♥♥♥