Mina underbara följare:

söndag 23 januari 2011

2010 års "Top 10" med en utlottning!!

När jag bläddrade bland mapparna i datorn slog det mig att det inte finns så mycket jag faktiskt är nöjd med och jag hann inte scrappa alls så mycket som jag ville förra året. Detta beror till stor del på att jag hjälpt till att återställa kaoset i webbutiken på Scrap & Tryck som en tidigare medarbetare ställt till med. När kaoset sedan var hyfsat i ordning fortsatte jag att sköta om webbutiken och det har liksom bara rullat på vilket har tagit allt för mycket av min tid. Nu har jag sedan november, av personliga skäl (jag inte vill avslöja riktigt än) bestämt mig för att sluta med webbutiken helt och bara fortsätta som DT och DT-chef tills vidare. Detta betyder också att jag kommer satsa mer på mitt skapande 2011 :)

Efter att ha räknat samman det jag skapade 2010 kom jag fram till 165 st alster + alla kort jag gjorde till bröllopet förstås som inte är medräknat där.

Här kommer mina 10 favoriter:

Över till utlottningen!
Detta vill jag att du gör för att ha chansen att vinna en RAK:

1. Välj ut din favorit av dessa 10.
2. Lämna en kommentar i detta inlägg och berätta vilket alster du valt och varför.

Du har till och med den 10:e februari på dig att delta och jag drar vinnaren den 11:e.
************
Bonus: Till dig som först kommenterar detta inlägg vinner automatiskt en RAK och har samma chans som alla andra på dragningen :)
Edit: Första kommentaren har lagts och GRATTIS säger jag till Kattiz!
Maila din adress till:
hobbydraken @ gmail.com (utan mellanslag)
så kommer en RAK med posten inom kort :)
************
Nu är det bara för er andra att kommentera på för att ha chans på den andra RAKen ;) och självklart skickar jag världen över!

Lycka till!

16 kommentarer:

 1. Åååå så många fina alster, blir svårt att välja... hm...jo nu vet jag vilken jag gillar bäst :)
  Layouten med fågeln i trädet :)
  Såååå underbar! Gillar att det är mycket som händer på layouten och stilen är så underbar! Lite vintage/romantik :) Japp, min favvo!
  Kram Kattiz

  SvaraRadera
 2. Du ska vara väldigt nöjd med alla dessa alster - helt underbara!!!! Så svårt att välja en favorit! Men det får bli den altrade byrån :) Så vackert dekorerad i vintagestil! Jag har beundrat den där byrån i verkligheten också, helt fantastisk!
  Kram ica

  SvaraRadera
 3. Jag måste också säga den altrade byrån! Jag är helt fascinerad över hur du fått till den. Jag beundrar dig som kan få till vintage-stilen. Både gren-alstret och julkortet med flickan som åker skridskor är underbara. Men byrån är enligt mig ett mästerverk!
  Hoppas det kommande året rymmer mer pysslande för dig!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Så mycket fint du gjort. Min favorit blir nog kort nr 3. Gillar färgerna och det är en skön känsla över kortet, kedjan med nyckeln är också häftig och fint placerad. Hela kortet andas harmoni.

  SvaraRadera
 5. jag tycker bild 3 är så fin, ja alla är det men den tilltalade mig mest. Kvinnan tittar drömmande i luften. superfina saker du gjort!

  SvaraRadera
 6. åh så fina saker du gjort!! Jag gillar mest byrån så söt och romantisk=) härlig kontrast, de blanka pärlorna mot de matta papprerna:D jag måste vara ärlig jag visste inte vad RAK vad så jag googlade haha men nu vet jag;)

  SvaraRadera
 7. Jeg synes julekortet var fantastisk flott! Helt min stil. :)

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig tio-i-topp du har! Jag tycker absolut bäst om layouten Bath-time. Så stilren och enkel men underbar!

  SvaraRadera
 9. Svårt att välja ett av så många fina alster! Efter lite funderande får det nog bli minibyrån, den har så fina små detaljer.

  SvaraRadera
 10. Den översta "Härliga Vår" gillar jag bäst av alla dessa. Alla va kanonfina men den översta biter sig fast på mig. Jag gillar den för de härliga färgerna, riktigt våriga färger. Sammansättningen av de olika papprena och övrigt material är kanonfint. Det gröna tårtpappret, va det så när du köpte det eller har du färgat själv?

  SvaraRadera
 11. Ååhhh så mycket fint du har gjort... hur ska jag kunna välja en sak av allt detta *ler*
  Men min röst faller nog ändå på den lilla byrån. Den är så söt. fint pyntad ovanpå oxå.
  kram Johanna

  SvaraRadera
 12. Jag gillar vintagestilen på minibyrån och att den är enkel och samtidigt elegant! Lycka till med ditt skapande!
  Kramiz Anna/Heffaklumpen
  heffaklumpen86@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Åh det var svårt att välja - mycket fint!!

  Men jag tar nog ändå "Spring". Det är underbart romantiskt och jag tycker speciellt om vad du har gjort med kanterna och hörnen på den rosa bakgrunden.. och kompassen.. och snörningen på det bruna pappret.. ;-)

  Hälsningar Hanna

  SvaraRadera
 14. Alla är så fina, men jag fastnade direkt på det översta med de glada färgerna. Jag tycker om det lite kraftigare färgvalet, man blir ALLTID glad hihi......trevlig dag /Carina

  SvaraRadera
 15. Verkligen jättefina alster allihopa! Jag föll för det första vår-kortet som verkligen sände ut solstrålar! Jättefint! Kram Cattie

  SvaraRadera
 16. Hei! Så masse fint du har laget!!!! Dette ble ikke lett og velge!!! Men jeg må nok tilslutt si at beundringen stoppet mest opp på byrån!! den var helt nydelig!!! Så enkel og sart! Og ga meg masse inspirasjon til og kanskje prøve selv;)))
  Håper du får en fin uke! Så sees vi på "kontoret";)
  Klem fra Lene

  SvaraRadera

♥♥♥Thank you for stopping by and take the time to comment♥♥♥