Mina underbara följare:

onsdag 6 juli 2011

Inbjudan till dop

Tiden springer iväg och nu håller utfordring 43 - Anything goes på. Eftersom vi DT-tjejer tar lite semester har ni ända till den 30/7 på er att delta.

Här kommer lite inspiration från mig i form av ett inbjudningskort till dop:
När jag skulle göra dessa letade jag efter inspiration på nätet, men det tycktes vara svårt att hitta. Ska man göra 20 st likadana vill man ju ha en ganska enkel och snabbgjord design. Jag valde att skicka dem i förslutningsbara plastfickor, dels för att skydda dem från väta och det behövdes bara ett frimärke istället för två :)
En bild på insidan tog jag också:
Idag ska jag fortsätta sy gardiner till barnens rum. Har dessutom börjat att organisera där och köpt massor med lådor! Tänkte ha småbilar, dinosaurier, lego, star wars lego, papper och diverse andra leksaker i var sin låda.
All organisering i barnens rum har givetvis fått mig att börja klura på förbättringar i scraprummet :D Vill göra både en spellbinders förvaring och ett ställ för Stickles. Mina stämplar behöver jag få lite bättre ordning på och alla spillbitar som nu ligger blandat med de orörda pappren......ja, listan kan göras lång och jag tror jag aldrig kommer bli riktigt nöjd. Allt eftersom man köper nytt behövs ju bättre lösningar ;)

Kram Nelle/ Hobbydraken

3 kommentarer:

 1. Jättevackra dopkort! Sååå fint stämpelmotiv med kyrkfönstret! Gillar att du dekorerat med rhinstones.

  Förvaring, förvaring... Det är ett never ending project! Men visst är det kul att organisera bland scrapsakerna :)
  Kram ica

  SvaraRadera
 2. Men oh så vackra dopkort! Helt underbara.

  SvaraRadera
 3. Kjempelekkert!!!! Nydelig og delikat.

  SvaraRadera

♥♥♥Thank you for stopping by and take the time to comment♥♥♥