Mina underbara följare:

söndag 1 april 2012

DT-alster för Vintage Udfordring #38

Mitt första DT-alster för Vintage Udfordring är till

#38 Genbruk/ Återvinn


Jag har återanvänt en gammal förpackning från Prima.
Målat den med snövit hobbyfärg.

Dekorerat med Pion Designs nya papper "Till Mor". Rivit och distressat alla kanter med "Vintage Photo". Dekorerat med halvpärlor, metallpynt, rosor, kakservett, ostduk, fjäder och spets. Texten är datautskriven och bakom den skymtar en DooHickey från Magnolia fram. Den underbart vackra bilden är från Pretty deSIGN som också är månadens sponsor.

Insidan är helt målad och rymmer foton i storlek 11 x 15 cm. Ska skicka den här till min farmor som bor långt bort, tror hon kommer bli glatt överraskad :D

 Kram Nelle

3 kommentarer:

 1. Åh, vilken härligt altrad ask, det är ju så kul att altra och ta tillvara på gamla askar! Så fina färger och underbara dekorationer!!
  Vad tråkigt för dig att du inte kunde gå på mässsan......jag ägnade en hel sommar åt vattkoppor när mina barn var små, suck....när den första hade blivit frisk så poppade det upp på nästa. Tycker absolut att du är värd att shoppa loss lite på nätet mitt i eländet,hihi.
  Ha en härlig shoppingtur och trevlig kväll!
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 2. Oj, for en nydelig eske Nelle! De nye arkene fra Pion er jo så skjønne - og med all den andre pynten ble det lekkert!
  Nydelige julekort du har lagd også - i så herlige farger:)
  God påske!
  Klem fra Kjersti

  SvaraRadera
 3. Otroligt vacker ask! Så fint dekorerad! Vilken fin gåva :)
  Kram ica

  SvaraRadera

♥♥♥Thank you for stopping by and take the time to comment♥♥♥