Mina underbara följare:

måndag 4 februari 2013

Anonyme Scrappere del 2

Godkväll kära vänner! Det blir ett snabbt inlägg från mig denna kväll. Två av barnen har fått Influensan, en av dom har jag tillbringat kvällen med på Jouren och dom har turats om att vakna om vartannat det senaste dygnet. Att det är många som har fått Influensan och att det håller i sig i upp till 5 dagar med pendlande hög feber är en föga tröst för en orolig mamma :/

Mitt bidrag är i alla fall färdigt till Anonyme Scrapperes Timeglass del 2 och jag hoppas jag även kommer kunna göra bidrag till nästa del också. Jag har lämnat kvar mina scrapsaker på finrumsbordet så jag har bara två meter fram till barnen i soffan när dom vill mig något ;)
Förutom glitter, något målat och minst 10 pärlor/bling skulle man denna deltävlingen göra två alster en liten och en stor som på något sätt hörde ihop/matchade varann.

 Jag altrade en papperspåse som en av barnen kommer få med en söt vit nalle i (från Ica).

 Till den blir det detta kortet 10 x 10cm.

Båda stämplarna kommer från Magnolia och jag har målat dom med Distresser!!?? Jo det är sant, nu har jag vågat mig på att färglägga med det också och det var mycket svårare än med Promarker som jag är van vid :P Men kul var det och fler motiv med Distresser kommer det bli.

Kram Nelle

3 kommentarer:

 1. Åhhh de är Heeelt fantastiskt fina.

  Hoppas att barnen snart är friska igen


  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt och jobbigt när barnen är sjuka :( Hoppas verkligen att de är friska nu!

  Men ååh vad fint det blev med distresserna! Imponerad!!! :D


  SvaraRadera
 3. Har kikat runt lite i din blogg så många fina alster du har gjort gillar det med änglen jätte mycket.
  Kram Ulla

  SvaraRadera

♥♥♥Thank you for stopping by and take the time to comment♥♥♥