Mina underbara följare:

onsdag 6 januari 2010

Obloggade alster från 2009

Hej på er alla i vinterkylan!
Vi har 13- ute och MASSOR med snö!!
Inne är det inte så mycket bättre heller, 17 grader i sovrummet trots att alla element är på max (suck)
Har inte skapat någonting alls det här året, okey är ju bara den 6:e idag, men ändå liksom tänkte sätta mig ikväll och vara lite kreativ.
*********
Nu hade jag egentligen tänkt mig visa mina 10 bästa från 2009, men när jag kollade igenom datorn bland alla alster som ligger huller om buller i mappar upptäckte jag att jag faktiskt har lite obloggat, bortglömt kvar att, förhoppningsvis, inspirera er med.
Dessa 4 alster gjorde jag i höstas till en utmaning att göra 4 olika. d.v.s dekorationer man använt sig utav på ett alster fick inte återkomma på de andra 3.
Här har jag använt blommor och brads.

Punchinella.
Stickers, kakservetter och blingstenar.
Tyll och Die Cutz.
*********
Ta hand om er i kylan nu!

KramKram!

4 kommentarer:

 1. Fin blogg, og masse flott du har laget. Likte godt den oppskriftsboka (recept-boken), sånn skulle jeg ønske min hadde sett ut også! Du er med i trekningen om min blog-candy :-)

  SvaraRadera
 2. Snygg design på bloggen! :)

  Gillar alla dessa alster jättemycket! Så fina och inspirerande!!!

  Kram ica

  SvaraRadera
 3. Wow vad mycket fint du visar upp och vad flitig du är som blogar det du gjort, jag har en del som är äldre än somras som jag inte lagt ut än, får skärpa mig :-)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefina allihopa verkligen! Den första kortet står ju i fönstret hemma hos mig :) Kul också att se kort på vincent. Vad han har förändrats och vuxit sen dess! :) Hoppas inskolningen med vincent går bra annars? Kram

  SvaraRadera

♥♥♥Thank you for stopping by and take the time to comment♥♥♥