Mina underbara följare:

lördag 14 augusti 2010

Projekt 100 alster

Jag har precis kikat runt lite i Helens/Hegus blogg och snubblade över en kanonbra utmaning!
Att skapa 100 alster på det materialet man har hemma, vilket betyder att köpstopp råder tills dessa 100 alster är klara :P

Ett ypperligt tillfälle att äntligen tvinga sig till att använda de där "fina" pappren man köpt för att spara ett tag, titta på och sedan använda till ett alldeles "särskilt" alster. Problemet är ju bara att det där alstret aldrig kommer och pappren blir liggandes tills dom blir gamla :(
Handen på hjärtat nu.....hur många av ER har inte högar av papper, band, dekorationer, stämplar mm listan kan göras lång!
Nu har jag iaf bestämt mig.......Projekt 100 alster börjar för mig idag!

Ikväll ska jag scrappa, är riktigt scrapsugen nu efter bröllopet och smekmånaden!
I veckan som gått har jag redigerat 150 bilder från vår Tunisienresa, längtar tills de dimper ner i min brevlåda. Sen är det förstås alla 1000-tals bilder från bröllopet oxå ;)
Ikväll blir det förhoppningsvis några kort gjorda, behöver fylla på mitt ställ på Bakgården - butiken i Vara som numera säljer mina kort.

Hoppas du också vill hoppa på Projekt 100 alster, jag kommer starta en separat räknare för dessa i min sidebar och kanske vi kan byta grejor med varann framöver när föråden börjar tryta!?

Kram Hobbydraken

1 kommentar:

  1. Hahaha, jag känner igen mig såå! Av samma anledning har jag hoppat på utmaningen jag med. Plus att jag är student, så det kan vara bra att spara slantarna. :P
    En tanke för mig var att lägga 10 kronor per alster i en liten låda som jag sen får handla för när jag är färdig, som belöning. Men vi får se.

    Scrappa på! :)
    Kram från Lillgrodan

    SvaraRadera

♥♥♥Thank you for stopping by and take the time to comment♥♥♥