Mina underbara följare:

fredag 2 december 2011

En julkalender av tändsticksaskar

Det har varit väldigt tyst här i bloggen i närmare 2 veckor nu. Vi har varit och är fortfarande sjuka hela familjen. 40g feber, ont i halsen, matta, trötta, snuva och hosta cirkulerar här hemma. Det var med nöd och näppe jag hann få klart mitt DT-alster i tid och den här känns lite speciell eftersom det är min första egengjorda julkalender som min 3 1/2 åring fick igår, därför var det ju också extra viktigt att den skulle bli klar :)
Utfordring 52 hos Kort o Mania vill vi se "Skrimmel och Skrammel" och den här kalendern innehåller massor med sådant ;)

Ballonger, tuggummi, bilar, legogubbar, pysselmaterial, klistermärken mm Jag har använt mig av 6 stora, 6 små, 6 mellanstora och 6 avklippta tändsticksaskar av den mellanstora modellen, alla från Solstickan. Till knoppar har jag pärlor i 3 olika storlekar som gör lådorna lätta att dra ut.

Dessa underbara papper kommer från Maja Designs "Vintage Winter". Jag har chalkat alla kanter och dekorerat med spets, kakservetter, utstansade snöflingor i två storlekar, en rosett och vit PearlMaker som jag placerat ut i grupper om tre pärlor.

Bokstäverna är chipboard som jag lagt ett lager lim och sedan strött vitt glitter på.

Snögubben är en digistamp, sponsrad av Robyn´s Fetish, målad med Promarkers och den passar verkligen bra tillsammans med dessa papper!

På andra sidan finns resterande luckor med stickerssiffror i guld och tomten på sidan är utklippt från ett av Maja Designs stora mönsterpapper.

Lämna gärna en kommentar här innan du rusar vidare in till Kort o Mania och tittar på vad de andra duktiga DT-tjejerna skapat, sen hoppas jag såklart på ett litet bidrag från er också ;)

Kram Nelle - Hobbydraken

3 kommentarer:

 1. Beatiful !!!

  Val
  www.crieartezzanato.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Ojojoj vilken fin julkalender!!! Så mycket jobb du lagt ned! Love it! Är säker på att även Vincent kommer uppskatta den.
  Krya på er hela familjen!!!
  Kram ica

  SvaraRadera
 3. WOOOW vilken kanonfin adventskalender
  Krya på er

  SvaraRadera

♥♥♥Thank you for stopping by and take the time to comment♥♥♥