Mina underbara följare:

fredag 3 februari 2012

Förvaring: Promarkers

På nyårsafton bestämde jag mig för att en gång i månaden ge er ett förvaringstips. Nu blev det tyvärr inte så i januari p.g.a. sjukdom, men det betyder ju att det kommer två inlägg den här månaden istället ;)

Idag bjuder jag på ett förvaringstips till

Promarkers

195:- tillsammans kostar dessa 5 lådor från IKEA som heter KRUS (24x19x7 cm) En relativt billig och verkligen kanonbra lösning ! Jag har 136 färger + blendern och bytt ut spetsarna på många av pennorna och som ni kan se passar dom perfekt i lådorna.

Jag använder mig av denna tomma färgkarta som finns att skriva ut från Letrasets hemsida. För att se pennans rätta nyans använder jag mig av samma papper vid utskriften som när jag stämplar och färglägger. Detta papper heter "4cc" är i A3 format (finns i A4 också) och har en vikt på 200g.Finns i fp om 250st för totalt 430:- hos Matton.

Jag har fördelat pennorna i mina 5 lådor efter färgkartan ovan och jag har lagt dessa nyanser i samma låda med avdelare emellan:

Blåa och röda
Bruna, gula och gråa
Rosa och lila
Gröna och orange

I den 5:e lådan har jag hudfärgerna jag använder:
Tan - Dusty Pink - Blush - Ivory - Coral

Nya spetsar ligger i samma fack och i det tomma lägger jag dom pennorna jag använder när jag färglägger mitt motiv, det underlättar sen när jag ska blogga ;)

Eftersom lådorna är stapelbara tar dom lite plats på hyllan. Jag köper mina pennor från England hos Joanna Sheen, hon har jättebra pris och fri frakt.

Önskar er alla en trevlig helg!
Kram Nelle

4 kommentarer:

 1. kul och praktiskt med förvaringstips. Nu använder inte jag pennor men det kommer säkert något för mig också =) (Gärna för distressdynorna om du har något sådant)

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack för tipset! Gäller bara att man tar sig ner till IKEA också ;)

  SvaraRadera
 3. Kan du inte hitta en bra förvaring för barnen också? Tycker dom breder ut sig över hela vårt hem! :(

  SvaraRadera
 4. Jag kan bara hålla med, ikealådorna är superbra!
  Ser fram emot fler förvaringstips i bloggen :)
  Kram

  SvaraRadera

♥♥♥Thank you for stopping by and take the time to comment♥♥♥